8/10/07

Preguntes senzilles. ( no és un test, o sí?)

Por favor, conteste a las siguientes preguntas:

  1. ¿Está usted a favor de la paz, de la redistribución de la riqueza?
  2. ¿Prefiere las sociedades democráticas?

  3. ¿Le gustaría dedicar menos tiempo al trabajo y ganarlo para el ocio, los hijos, la pareja?
  4. ¿Cree en los derechos humanos?
  5. ¿Rechaza la violencia?
Si a la mayoría de respuestas ha contestado con un SÍ : Usted es feminista!!!!
Porque esos principios son los que han inspirado siempre a las mujeres aliadas bajo ese movimiento, largo tiempo estigmatizado.

Aquest post és una variació d'un article de Carmen Morán que ahir vaig llegir a El País. Us el recomano (cliqueu Aquí o Aquí per llegir-lo sencer)

6 comentarios:

Amparo dijo...

Es un artículo genial, y sobre todo para gente sin complejos, claro que estas personas ya saben que son feministas ¿verdad? ;-)

FRANCESC CAYETANO dijo...

Hola Carme. El vaig veure en una entrada que havia fet la Lourdes Muñoz. Molt interessant. I com ja li vaig dir a ella: Jo sóc feminista. Enhorabona per difondre aquestes coses

Carme Sànchez Martín dijo...

És ben curiós perquè jo no havia vist el seu post abans de penjar el meu... A vegades i per inspirar-me en miro alguns que tinc "claus", però el diumenge en llegir l'article ja vaig pensar que el dilluns l'escriuria.

FRANCESC CAYETANO dijo...

Quants més accessos tinguem a aquesta informació, molt millor. Gràcies

garmir dijo...

Hola:
Perqué les dones han de fer bandera de la seva condició de dones?.
Avui en dia, les dones fan de tot als paissos moderns com Catalunya, el feminisme em sembla d´una altra època.

Carme Sànchez Martín dijo...

Garmir, doncs diga-li això a les dones de països occidentals que cobren menys que els seus companys homes per fer la mateixa feina; a les que pateixen violència de gènere; a les que han fet fora d'un lloc de treball perquè estaven embarassades; a les que saben que no han promocionat en la seva feina perquè segons els seus caps "segur que no podrà rendir perquè té càrregues familiars" (això mai es dirà d'un home...);a les que un "xulo" les obliga a prostituir-se en una carretera sota amenaces; a les que, tot i vivint als països moderns -com dius tu-, les obliguen a portar un mocador al cap o a arribar verges al matrimoni,.... i podria seguir i seguir i seguir....