6/2/10

Día Mundial contra la mutilación genital femenina

Día Mundial contra la mutilación genital femenina


2 comentarios:

Miquel Quintana dijo...

És un assumpte que cal erradicar del globus. No es pot permetre aquesta pràctica cavernaria que a alguns països encara es fa amb dones i molt joves. Un tema complicat perquè cal fer una pedagogía per combatre una trista tradició que no porta enlloc. Tant sols a la imposició de la força de l'home en vers la dona. Cal fer-ho però no sé com. S'hauria d'anar allà i fer-los veure que així tant sols es practica una mutilació a persones que tenen el mateix dret que qualsevol altre de la resta del món i del seu mateix genere. Amb això hauríem de treballa tots plegats des de totes les institucions, polítiques i ciutadanes. El problema, crec, és que totes es possin d'acord per una qüestió humana. La del protagonimse per sortir a la foto.
El dia que les persones facin servir més la intel·ligència emocional crec que podrem començar a caminar plegats. Felicitats per la teva tasca. Gran tasca.

Anónimo dijo...

Este vídeo relata el testimonio de Hannah Koroma, una mujer de Sierra Leona que sufrió la ablación, una más entre millones de mujeres que han sufrido esta práctica. Se encuentra en Youtube con el nombbre de; LA ABLACIÓN gritos de dolor en silencio.
Les dejo su enlace;
http://www.youtube.com/watch?v=jOBiHp3Qnlw