14/10/07

Sr. Duran, s'ha passat de frenada...

... el creia més intel·ligent: dir -i fins i tot creure- que les persones que NO el votem -o votem PSC- som menys instruïdes i llegim menys és de ser força curt de gambals...perquè la majoria dels partits, i no diguem els simpatitzants i electors, estan formats per persones molt diverses i de diferents origens, classes, estudis,...

A més, hi ha una cosa que no deixa de sorprendre'm: d'un temps ençà CIU està entestada en fer-nos creure que això de les dretes i les esquerres s'ha acabat, però a la més mínima deixen anar: "Els del meu curs -els de dretes- són més llestos i treuen millors notes que els de l'altre curs -els "sociates"-, elis, elis,...!!!!!!"

Utilitzar aquests tòpics potser satisfarà alguns dels seus electors -espero que no gaires...-, però no diu gairebé res positiu de vós, Sr. Duran.

5 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
Es va equivocar, un moment d´equivocació es pot tenir, de fet dins el PSC hi ha gent inteligent, una de les proves ets tu mateixa, el que passa, es que de vegades en lloc de fer comfrontació d´idees i debatre amb arguments amb el bónic que és, alguns politics cauen en l´atac personal, peró això passa a tots els partits.

Carme Sànchez Martín dijo...

Gràcies per incloure'm dintre dels grups de les persones intel·ligents, Garmir.

De totes maneres penso que un polític de la seva experiència no pot relliscar així...

Àlex S. S. dijo...

Garmir: aixó de "mal de muchos, consuelo de tontos" és força real. No es tracta de justificar-se dient que als altres partits ja passa, sino rebutjar aquest modus operandis (i més quan és del teu "curs").

Bruguers dijo...

Jo no sóc gens suspitosa de ser de la corda del Sr. Duran, de totes maneres cada partit polític te el seu tipus de gent i per molt que vulguem creure'ns de que a tot arreu hi ha de tot, hi ha certes particularitats en els militants i seguidors de qualsevol partit que fan que, amb un petit marge d'error, adivinis quina es la seva filiació. I, desenganyemos i ha tropa més inteligent que d'altre i tropa que ha estudiat més, tropa més cridanera i tropa més, més, més...mercenaria.
La gent s'agrupa per afinitats.
Duran potser no ho havia d'haver dit ja que es polític i no ha quedat gens bé. Si ho hagués dit jo i de vegades dic aqueste coses, no hagués tingut rellevància.

Carme Sànchez Martín dijo...

Hola a tothom! ahir vaig veure a "Cartas al Director de EL PAIS" que el Duran i Lleida s'havia disculpat i matissava molt les seves declaracions. Segueixo pensant que aquestes coses no s'han de manifestar, però li valoro positivament el fet de la disculpa