10/7/08

Sopar d'estiu de C-Tecno

El convidat del sopar d'estiu del Cercle Tecnològic de Catalunya va ser el Pepe Zaragoza, secretari d'organització del PSC. Tot i que ell ja va comentar que no és gaire donat a assistir a actes d'aquest tipus, ahir va una excepció i ens va fer cinc cèntims de la situació, des del seu punt de vista i del partit com veu Catalunya i Espanya. Em va agradar una idea del seu discurs: "S'han de prendre decisions. durant molts anys el govern de CIU no en va prendre i ara cal fer-ho. Encara que es corri el risc d'equivocar-se, però se n'han de prendre". Va anomenar aquest fet DECISICIONISME.

També es va aprofitar per fer la presentació dels resultats de l’estudi realitzat pel FOBISC (en el qual ha col•laborat CTecno), a càrrec d’Enric Renau, responsable del Gabinet d’Estudis del Cercle i Director General del DEP. I com sempre el president, Carles Flamerich, va dirigir unes paraules als socis i sòcies i el Paul Reverter, vice-president, va conduir l'acte.


Durant la resta del sopar- on hi eren convidats entre altres personalitats la Tinenta d'Alcaldia de Tarragona Begoña Floría (en la foto) i el gerent de 22 @, Josep Miquel Piqué- l'ambient va ser força distés i fins i tot va donar perquè alguns dels assistents expliqués alguna xafarderia...
Per veure més fotos de l'esdeveniment clica aquí.

No hay comentarios: