13/7/08

Reunió de Delegats i Delegades del Baix Llobregat a l'XI Congrés del PSC

El divendres passat ens vam reunir a Sant Feliu de Llobregat la majoria de les persones del Baix Llobregat que anirem com a delegades a l'11è congrés del PSC.
Després de la benvinguda del company i alcalde de Sant Feliu, José Antonio Vázquez, el company José Angel Carcelén, coordinador comarcal en aquest congrés va explicar el procés de les esmenes treballades des de la Federació.

Seguidament, Antonio Balmon, 1er. Secretari, va enumerar els tres temes cabdals que des de la Federació del Baix Llobregat s'aportaran al congrés. La força del Baix ha de servir per contribuir amb bones idees i refexions:

1. Les polítiques de suport a les famílies: hem de d'aportar la nostra visió des de l'esquerra del què és la família -millor dit les famílies- sense cap complexe davant la dreta que vol s'apropia el concepte.
2. La participació ciutadana activa: participació ciutadana però amb corresponsabilitat per part de la ciutadania que hi participa.

3. La solidaritat interterritorial: la sequera ha fet palesa la debilitat com a país davant determinades situacions d'àmbit territorial. No només s'ha de parlar d'aigua, també d'energia, de carreteres.... Tots els territoris paguen-paguem- algun tipus de "peatge", i hi ha +conques internes, no només la de l'aigua. Amb tot, el PSC ha estat el partit + cohesionat davant la problemàtica de la sequera i això s'ha de portar una mica més enllà i ha de quedar reflectit al congrés.

Doncs, queden pocs dies per trobar-nos a BCN!!!

No hay comentarios: