17/7/08

Neus Bonet, nova conductora d' "El Matí de Catalunya Ràdio"

Penso que és una molt bona notícia que Catalunya Ràdio hagi apostat per una dona com la Neus Bonet per a conduir la franja horària del matí. I copio les seves darreres paraules a la conferència que va fer a Tortosa el passat mes de maig en la Jornada Àgora per a Directives organitzada per la Direcció general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball:
"L’estructura de la societat no ha seguit la ràpida evolució del canvi de paper femení: costa assumir una jornada laboral i afegir la feina d’organitzar casa i família. La meva generació s’ha educat amb uns patrons i els ha trencat per escàndol de la generació anterior. De tota manera, tenim una certa sensació d’engany.
Hem acabat assumint els rols de la generació masculins. Algunes actituds de dones que han repetit esquemes tradicionals quan han accedit a llocs de comandament, possiblement per no quedar-se al marge, tampoc ens han ajudat gens.
La diversitat social vol dir això: diversitat. Multiplicitat de maneres de viure i d’organitzar-se. I les dones tenim el mateix dret a escollir que la resta. Com tenim el mateix dret a ser reconegudes i respectades per la nostra capacitat professional i de lideratge. Tot i que sempre repeteixo, sense enfrontaments."

FELICITATS NEUS!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estareu contents socialtes. Us carregueu Catalunya a marxes forçades...us fa repelús tot el que sigui nacionalista català...

lamentalbe

Anónimo dijo...

Si més no, a la Sra Bonet l'honora la sinceritat:
"Hem acabat assumint els rols de la generació masculins. Algunes actituds de dones que han repetit esquemes tradicionals quan han accedit a llocs de comandament".
Efectivament. Punyalada a l'esquena al company i quedar-se amb el seu lloc de treball.
Pobre Bassas. Poc s'ho devia pensar que seria la seva pròpia Directora de Programació qui acabaria fent-li el llit.