10/10/09

L'artista Eva Sánchez seleccionada per exposar les seves obres a 2 festivals de Mèxic


L'artista catalana, Eva Sánchez (la meva germana) ha estat seleccionada per participar enguany en dos dels esdeveniments culturals més importants de Mèxic amb obres de diferents disciplines: fotografia, video-art i instal·lació, totes elles centrades en una temàtica molt concreta: la violència de gènere.


Durant aquest mes d'octubre exposarà les seves obres a El Festival Internacional Cervantino, considerada la trobada cultural i artística més important de Mèxic i Llatinoamèrica, amb més de 2,300 artistes, de 25 nacions, procedents dels cinc continents. El Festival ofereix una mitjana anual de 450 funcions, captant al voltant de 500 mil espectadors en les ciutats de Guanajuato i Len. El Festival reuneix el més destacat en música, dansa, teatre, arts visuals, cinema i activitats acadèmiques.

També participarà a la Bienal Internacional de Poesía Visual-Experimental que té una programació estable des de 1985 d’exposicions, treballs teòrics i/o multimèdia. Enguany és la la dezena, que tanca un cicle de vint-i-dos anys, durant els quals s’han realitzat quaranta exposicions, 10 catàlegs i quatre memòries documentals.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’artista i historiadora de l’art Eva Sánchez: http://www.donart.cat/

1 comentario:

Carmen Sereno dijo...

orgull de germana eh???? ja saps q és jurat de FEMITIC, oi???