26/10/09

European eGovernment Awards 2009

El divendres passat vaig participar en l'elaboració del vídeo de presentació de la plataforma col·laborativa e-Catalunya per a la final dels European eGovernment Awards 2009. Representava la Xarxa de directives i professionals i altres companys i companyes altres grups de l'e-Catalunya: Atenció Ciutadana-Grup Internet, e-Comunitat de Cooperació al Desenvolupament, Compartim de Justícia, Gestió Documental i Arxius, CoP educadors socials, CONCRETEM, Agència de Protecció de la Salut, Portal de Patrimoni.


Entre tots i totes amb aquest vídeo, i com a representació de l'e-Catalunya, defensarem la candidatura d'e-Catalunya a la 5a Conferència Ministerial de Comissió Europea a Malmö, Suècia, els propers 19 i 20 de novembre en la categoria eficiència i efectivitat.

Necessitem, però, a més d'una mica de sort, que ens ajudis votant. Clica aquí on t'explica com fer-ho. Gràcies per avançat!


(tant bon punt estigui editat el video promocional de la candidatura de l'e-Catalunya, en farem difusió i el podreu veure)

2 comentarios:

Jordi Graells dijo...

Carme, mil gràcies per tot el suport que estàs donant a les candidatures Gencat als premis European eGovernment Awards que es lliuraran a Suècia els propers 19 i 20 de novembre. Però, encara més que el suport que ens brindes, et volem agrair la teva actitud, sempre amable i disposada a co·laborar en tot el que et proposem.

Gràcies, doncs, per ser-hi sempre!!!

KOSKA&FREIXA dijo...

eps!!!! felicitats!!! a veure si aconseguiu premi!!!!!
Ptonss!!!
krme