10/2/08

El llibertí

En Diderot intenta durant 1 hora i 40 minuts definir què és la moral per a l'Enciclopèdia, i per diferents anècdotes que transcórren en una tarda de la seva suposada llibertina vida, finalment no se'n surt... Aquest és l'argument, però el que és realment interessant, divertit i espurnejant són els diàlegs entre els protagonistes i d'una actualitat absoluta (per això de la doble moral que practiquen alguns partits polítcs, l'església,...). Algunes crítiques

Una molt bona estona que em va fer riure i pensar... i acompanyats de la nostra parella amiga de Calders, l'Anna i el Leandre. I després un bon sopar en un restaurant El cafè de la Princesa del Born, una bona recomanació d'un altre amic, en Carles: bon menjar, música en viu i una mica de solidaritat ( et conviden a participar amb la Fundació Vicky Sherpa Eduqual amb un donatiu simbòlic d' 1.- € en la factura. UNA MOLT BONA PROPOSTA!!!).

1 comentario:

Bruguers dijo...

Hola Carme,
Vaig anar a veure El Llibertí l'endemà de l'estrena amb el meu marit, filla i amics i la veritat és que també ens va agradar molt.
També crec que Diderot amb aquesta obra està de rabiosa actualitat.
Bona proposta la del restaurant. No el conec.