30/1/08

ENHORABONA A TOTES I TOTS !!!!

El Constitucional HA REBUTJAT el recurs del PP contra la paritat en les llistes.

Estic contenta!!!

3 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
Si, les dones podran estar més contentes, ho tindran més fàcil per arribar a dalt, encara que després , donguin espectacles tan tristos com la Carme Chacón llegint el que porta escrit a la mà, a el programa "la nit al dia " de Tv-3, peró al PSC no li ha de preocupar encara que possesin a qui fos, el votarien, només tenen un argument , anar contra el PP, com si ells fossin els bons d e la Pel.licula, quan el major maltracte a Catalunya s´ha donat manant Zp, peró dona igual al PSC li surt tot gratis, el voten sense pensar, és compulsiu.

Àlex S. S. dijo...

I no és per menys. Per això i per moltes altres coses et demano que t´apuntis a la "campanya del 80%". Al meu darrer article ho explico.
Ens veiem!!mnhsswt

Carme Sànchez Martín dijo...

Ai, Garmir, com pots jutjar a una persona només per una anècdota!!! - i t'asseguro que a mi em va semblar divertida... potser perquè en alguna ocasió també ho he fet... i penso que això no em fa ser millor ni pitjor professional...-.

NO estic d'acord amb tu que Ctalunya ha estat, hem estat maltractats pel ZP aquests darrers 4 anys, ans al contrari...i per tant el dia 9 això no ens pot passar factura...