24/1/08

Derechos sexuales y reproductivos: el tema candente del aborto

Desde mi último post sobre el tema ha habido una huelga de las Clínicas legalizadas para la práctica de la Interrupciones Voluntarias de Embarazo (IVE), reuniones varias entre polític@s, entre asociaciones, entre asociaciones y polític@s, una manifestación a favor del aborto libre, un montón de opiniones y noticias. Destaco algunas:

* Declaració de les dones socialistes entorn a l'avortament i als fets que han succeït aquests darrers dies: "Els i les socialistes exigim que cessi l'ofensiva ultraconservadora contra la intimitat i el dret a la salut sexual i reproductiva de les dones"
* Jo també he avortat de Carme Figueras
* Drets de les dones, no a l'ofensiva conservadora de Lourdes Muñoz
*Després de més de 30 anys d’accions, reflexions i mobilitzacions pel dret a l’avortament hem acabat i començat l’any a Barcelona i a Madrid amb greus atacs als drets de les dones de Dones en Xarxa
*La Federación de Planificación Familiar de España se adhiere al "Manifiesto por el derecho de las mujeres a decidir"

3 comentarios:

garmir dijo...

Hola Carme:
Sento discrepar en aquest tema, l´avortament amb els mètodes anticonceptius moderns hauria d´estar prohibit, per a mi es destrueix vida.

Carme Sànchez Martín dijo...

Has conegut casos reals, Garmir? Jo te'n podria explicar forces i potser no canviaries d'idea del tot però entendries molts perquès i no jutjaries... A més jo vull que hi hagi persones que pensen com tu, però que deixin a les que pensen com jo a fer el que creuen que han de fer sense posar en perill la seva vida ni quedar marcades de per vida(tot i que t'asseguro que no és gens agradable sinò molt difícil prendre decisions d'aquest tipus...)
Una abraçada!

garmir dijo...

Hola:
Carme,
No no conec casos, ni entraré en debat amb tú per aquest tema, penso que tots 2 podriem tenir raó.
Una Abraçada.