5/9/07

Dues propostes: una per llegir i una altra per mirar


Per llegir ---- l'article d'avui de l'Enric Sopena a l'edició catalana de EL PAIS titulat Tranquilo, Sirera, tranquilo.




Per mirar ---- demà dia 6 la meva germana, Eva Sánchez, inaugura una instal·lació en la Llibreria Pròleg que té el títol de Èxit- en paraules de l'Eva: "aquesta peça és un homenatge a la Molly Craig. Una nena mestissa aborigen que va caminar 2400 km, amb la seva germana petita i una cosina, a través de camps i deserts per tornar amb la seva família".

4 comentarios:

Amparo dijo...

Digue'm tonta, però no m'agrada gens el Sirera. Gens. Ni que a Catalunya es radicalitzi un partit de dretes. Per dretes ja tenim als de CiU. Uff, quina mandra haver de tornar al meu racó del quadrilàter.
(Bon article, per cert.)
No sabia que la teva germana fos l'artista de Ciudad Juàrez. Caray!
Felicita-la de la meva part ;-)

Carme Sànchez Martín dijo...

Amparo, comparteixo els teus sentiments respecte al Sirera...

Doncs sí la curadora, organitzadora i artista de l'exposició sobre el feminicidi és la meva 'germaneta' -és 5 anys més petita i me n'aprofito...ja,ja,ja-

garmir dijo...

Hola:
Daniel Sirera, és un "titere" en mans de Génova, estan asustats per el fenòmen Ciudadanos que en part ells van crear i a ra no controlen, la marxa de Piqué té la culpa de tot, era massa bona persona, si haguès aupat a la Nebrera al Març, ara el "titere" no manaria, peró Piqué va pecar de ingenuïtat en aquest cas.
Sempre quedarà CIU, per votar-la, ara que el PPC s´ha mort.

civisliberum dijo...

Aquest Sirera es un probocador. Diu que anira a fer l'ofrena al monument d'en Rafel de Casanoves i seguidamnet comensa a menysprear la seva figura (que si va ser un cobard, que si va acabar de funcionari del Rei, etc etc). Aixo o fa per encendre el foc i probocar disturbis en fer el PP l'ofrena.
Pero aquest mati al PP els han xiulat com a tots (potser una mica mes) i no han agut aldarulls, no s'ha sortit amb la seva.