12/9/07

Avui s'inicia el curs!!!


Doncs sí, és d'aquells hàbits que encara 'queden', sembla que han estat tants anys iniciant aspectes importants de la teva vida al setembre-octubre que al gener quan de debò s'inicia l'any sembla que és un inici secundari, festiu, divertit, però secundari, perquè el que compta de veritat és aquest INICI, el de Setembre-octubre!!!


Quins records en teniu dels inicis de curs? En teníeu ganes de tornar a escola després dels mesos de vacances? No us agradava aquella olor a llapis nous, llibretes encara per ratllar i llibres per obrir? I l'olor de les gomes de nata?


Records....

3 comentarios:

Lucía Solís dijo...

M'encantava l'inici de curs. No hi havia cap plaer més gran que l'estrena del nou plumier (a casa li dèiem així). Jo ja estava farta de vacances. Tenia ganes de veure als meus companys i companyes. Riure, jugar,... La il·lusió dels llibres nous i la primera paraula que s'escrivia en una llibreta que, aquell any, acabaria impoluta i neta.
Ah! He de dir que, normalment coincidia amb el meu aniversari (és avui) i encara era més xulo perquè era la prota del dia.

FRANCESC CAYETANO dijo...

A mi també se m'ha quedat gravat les olors... Sobretot la dels llibres nous i llibretes per estrenar. Suposo que això és un classic i li passa a tothom

Felicitat, Lucía

Carme Sànchez Martín dijo...

Potser perquè l'olfacte és un dels sentits més primaris...