7/10/08

Vino y yogures

Leo con interés la entrevista que La Malla le ha realizado hace unos días a Imma Moraleda, diputada de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i regidora d'Usos del Temps de l'Ajuntament de Barcelona, y que también referencia Dones en xarxa. Y destaco algunos párrafos:
  • "Hi ha més dones (en política), és veritat, perquè la paritat era d’obligat compliment, però també és veritat que la nostra mortalitat és més alta, és a dir, que la nostra rotació política és més alta. Ens costa molt consolidar lideratges".

  • "l’organització de la vida política és molt masculina i, per tant, és extremadament agressiva contra les dones. Pels horaris, per les maneres de treballar i els llocs on es prenen les decisions massa sovint. Nosaltres som més de diàleg i menys d’imposició. I moltes dones no estan disposades a jugar amb aquests mecanismes".

  • "és un assassinat. Són ells que ens treuen. No és fruit d’una voluntat personal. Et van empenyent i quan et despistes..., doncs...".
Pues eso, que los hombres en política -y también en muchas otras organizaciones- son como el vino, que mejoran con el tiempo -tienen más experiencia, más conocimientos, más savoir faire,...- y, en cambio, nosotras caducamos como los yogures.

No hay comentarios: