20/6/08

Trobada de les i els blocaires del PSC

La Lourdes Muñoz ens ha engrescat perquè ens reunim i debatim sobre les propostes pel proper congrés del PSC sobre la web 2.0 aquesta tarda de manera presencial. Hi participaran entre d'altres: Aitzane Conesa, José A. Donaire, Antoni Gutiérrez-Rubí, José Angel Rodríguez, Pep Martí, Rubén Cabañas, Jessica Fillol, Begoña Floria, Carlos Guadian, Maria Freiria i José Zaragoza.

Estic contenta que m'hagin demanat la meva participació , tot i que no podré quedar-me tota la sessió perquè se'm solapa amb una assemblea a la meva agrupació, però intentaré posar el meu granet de sorra, o millor dit el meu trosset de fil a la teranyina...

S'ha habilitat el Twitter del partit per debatre virtualment abans del 20 de juny i també per a què pugui ser utilitzat durant l’acte mateix per part de la gent que no estigui present, per a què participi així del debat i faci les seves aportacions.

3 comentarios:

garmir dijo...

Hola:
Jo¡¡¡¡¡ quina enveja sana, que em dónes al teu partit fan moltes coses i els militants conten fora de periode electoral al meu, només omplim cadires a actes, i ens conviden a "dinarets" espantosos, de veure que tothom menja de una mateixa perola.
I suposo que a l´hora de escollir Compromisaris, s´haurà presentat i escollit qui ha volgut i no "els predestinats" de sempre, que al meu jo volia ser compromisari i em van dir que ja tenien nom i cognom.
I del web 2.0 que dius, al meu, ni parlar-ne, aixó per de aqui deu anys.
Quina enveja sana, us tenen en compte fora de periode electoral.

Bruguers dijo...

He pogut veure que "El Blog del mes" de Dones en Xarxa és el teu.
Felicitats!
Admiro les persones que estan permanentment actives i que aporten alguna cosa a la societat.
Salutaciones.

Carme Sànchez Martín dijo...

Garmir, doncs ja ho saps... canviar, a vegades és sa... ;-)

Sí, Bruguers, jo també vaig quedar molt sorpresa en veure'm, i encara més quan vaig rebre la trucada des del PSC per anar formant part de la delegació blocaire del PSC al congrés del PSOE...