3/6/08

Invitació per a fer una esmena sobre web 2.0 al Congrés del PSC

Recullo el guant llençat pel José A. Rodríguez que ens proposa fer una esmena sobre el web 2.0 al Congrés del PSC conjuntament amb el Carlos Guadian, i espero que altres persones es vagin afegint...

La meva aportació que ja li he posat en forma de comentari seria:

“Hem d’aconseguir dues vies d’activisme a la xarxa: per una banda l’activisme militant – persones militants i compromeses que generin continguts i també participin en altres espais de la xarxa (diferents bloquesferes i altres xarxes socials); i per una altra banda accions concretes però de més ampli abast per tal que persones properes se sumin a projectes liderats per persones clau i amb afinitats determinades.
A més, cal incentivar que les persones amb responsabilitats polítiques participin a la web 2.0 donant a conèixer la seva tasca i compartint reflexions, processos i decisions amb la ciutadania.”

Us animo a fer la vostra aportació al Jose perquè ens surti a tots i totes una bona esmena que s'inclogui al document del Congrés.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Carme:

Làstima que arribes tard, ja que el procés d'elaboració d'esmenes pel Congrés del PSC es troba tancat, la setmana que vaig llençar la proposta encara hi erem a temps.

giselfust dijo...

HOla Carme!!!! com va tot???? nosaltres hem fet alguna esmena també, ja la comentarem

petons

garmir dijo...

Hola Carme:
Jo el que valoro més de la Web 2.0 o Blogesfera Politica és el debat respectuós i a la vegada amistat virtual que podem tenír persones de diferents pensaments politics. Crec que l´interacció politic-elector que permet la Blogesfera és vital.
Edmón.