7/11/07

Les xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar les dones

Ahir estava convidada pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a la Jornada Les Xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar a les Dones.

Bé, si mireu el programa jo no surto... us explico: la Lourdes Muñoz, que era la persona que havia d'inaugurar la jornada, li van "col·locar" una reunió al Congrés i em va demanar que la substituís. "Glups!!!-vaig pensar- quin papelón!!!". Però la possibilitat de coincidir de nou amb la Montserrat Boix, fundadora de Mujeres en Red, conéixer a la Carmen Castro, alma mater de Sin Género de Dudas, i a la Mercè Molist, coneguda periodista especialitzada en Internet, em va esperonar ( a més d'aquest punt que tinc d'engrescar-me en tot allò que olora a dones i TIC's...).

Doncs a les 7 del matí marxava amb la Illana Giner, Secretària de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (per cert, encantadora com a persona i tècnicament molt solvent), cap a la Catalunya Interior i va ser un matí intents i interessantíssim reflexionant totes plegades sobre empoderament digital, gènere, fractures digitals, experiències concretes,... i amb un públic força participatiu.

Tinc les ponències en paper -espero que les tres ponents les pengin en els seus webs o blocs...-. I el power point en el qual vaig recolzar-me per fer la inauguració el podeu trobar al bloc de la Lourdes Muñoz (clica aquí i aniràs directe).

3 comentarios:

Lucía Solís dijo...

¡Menudo elenco! Us conec a totes i segur que va ser molt interessant. Fa anys que no veig a la Carmen Castro, si ho arribo a saber...

Lkstro dijo...

Para mí también ha sido una jornada muy enriquecedora y estimulante :-) y celebro haberte conocido, Carme.

Me quedo con el recuerdo de las múltiples conversaciones y sobre todo del coloquio final, las 5 en la mesa debatiendo y proponiendo conjuntamente con el equipo del Centre Tecnologic Forestal y la gente de la xarxa de telecentres ¡¡qué poderío!! y ¡¡qué ganas de hacer cosas!! :-)


Lucía, le preguntaba el otro día a Carme por tí... ¡¡qué bueno volver a encontrarnos!!

Seguimos... :-)

Carme Sànchez Martín dijo...

Què divertit i emocionant que us retrobeu en el meu bloc!!!