22/3/09

Sectorial de ciberactivisme del PSC

La tarda del divendres va quedar constituïda la Sectorial de ciberactivisme del PSC. Va estar apadrinada pel Jaume Collboni i el Miquel Iceta. I ens van deixar frases i expressions per recordar: "Federalisme digital" d'Iceta,"Sou els nous sherpas de la política" d'Iceta,"Encara imperen formes de treballar del segle passat" de Collboni.


El José Antonio Donaire, alma mater de la Sectorial, ens va explicar el objectius i també les eines que utilitzaríem. Després Bego Floría i Lourdes Muñoz ens van fer cinc cèntims sobre la seva experiència política 2.0 destacant que "a la xarxa no hi un tutorial infalible" i que "la web 2.0 és un espai de aprofundiment democràtic".

Va ser un acte agradable perquè tot i que molts i moltes militants que en formarem/formem part ens coneixem personalment des de fa temps, amb d'altres i, fins aquest dia, només les coneixia/ens coneixíem per la foto del bloc, facebook o twiter: Joan Ramon, Montserrat Capdevila, Jessica Fillol, Carlos Guadian, Raquel Querol, ...

Molts i moltes utilitzàvem el twitter, anàvem pujant fotos al facebook, feiem post al blocs, és a dir eines 2.0, mentre també es repartien ponències en fotocòpies i ens queixàvem que ens havíem quedat sense càrrega a la blackberry i els cables no arribàven a les taules per continuar connectats... és a dir la política 1.0 convivint amb la 2.0: COMO LA VIDA MISMA!!!!
Ara toca posar-se a treballar, sobre tot virtualment, i fer molt bona feina.

No hay comentarios: