14/8/08

Festa Major a Castelldefels

A destacar del programa de Festa Major (sempre des de la meva òptica, clar):
  • Dia 14: Lectura del pregó, a càrrec de Calixto Bieito, director de teatre i veí de Castelldefels, on viu amb la seva dona, l'actriu Roser Camí, i els seus dos fills.
    Dia 16: Concert d' Antonio Orozco, al parc de la Muntanyeta.

Cal anomenar també les activitats infantils i el cercavila, l'arribada de les gegantes i els gegants de Castelldefels -l'Arnau, la Jordana, el Jaume i la Constança-, el correfoc i la cantada d'havaneres a més dels balls amb les diferents orquestres...

F E L I Ç F E S T A M A J O R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentarios:

garmir dijo...

Hola Carme:
Doncs que ho passeu molt bé, jo aquest tipus d'activitats al carrer, i coses així no em diuen personalment res, peró si hi han persones que els li agraden millor.
Sempre m´he preguntat la funció del politic, una mica fora de lloc, en mig de correfocs i cosas per el estil, tampoc m´agrada la Mercé de Barcelona, el 24-S, no trobo molt sentit a aquest tipus de festes.
Edmón.

musicbcn dijo...

Jo he estat a la festa major d'enguany, tocant a la Plaça de l'Església, just quan va acabar l'Orozco... i diria que t'hi vaig veure a la tarda, mentre fèiem les proves de so... En fi... Molt bona Festa Major!

Anónimo dijo...

Hola Carme!
Fa poc temps que he descobert la bloggosfera i trobo que és una eina interessant... ara que no caiguis tant baix com la teva companya Anna Maria Pérez que el seu blog sembla un culebrón publicant i eliminant fotos del seu company cubà i pel mig fent disertacions polítiques... ha de justificar el sou que yuanya..
Molta sort en la teva tasca política i endavant amb la feina ben feta, la revolució la tindem amb les esquerres de debó!!!

Carme Sànchez Martín dijo...

Garmir, no em trobo fora de lloc a la festa major com a regidora perquè abans de ser-ho ja hi participava, i em considero que abans que regidora sóc ciutadana... De totes maneres entenc que no t'agradin determinades festes, a mi tampoc m'agraden algunes manifestacions culturals i festives...

Joan Ramon, quin greu no haver sabut que formaves part del grup Roco y sus hermanos, t'hagués saludat personalment (ja t'ho he posat pel twuitter...)

Gràcies, Maria, pel teu suport, intento fer-ho tan bé com puc... encara que sé que a vegades no és suficient...