17/7/08

També censuro les desqualificacions de Felip Puig cap al president de la Generalitat

Aquest matí a la ràdio he sentit les explicacions dels comentaris del Felip Puig pels passadissos del Parlament i m'he indignat: que en queda d'aquelles declaracions d'en Pujol que "català és el que viu i treballa a Catalunya", o quelcom semblant?...i les seves aparicions a determinades festes populars de barris abans de l'actuació de grups folclòrics andalusos i departint amb la gent en castellà?

Subscribeixo les declaracions del secretari d'organització del PSC, Pepe Zaragoza que ha assegurat avui que les declaracions del dirigent de CiU Felip Puig desqualificant el president de la Generalitat “estan fora de to, fora de lloc i són un error” i “desqualifiquen aquell que les fa”. En declaracions a RAC 1 i Catalunya Ràdio, Zaragoza ha apuntat que “a Convergència és evident que hi ha gent que s´ha situat en un extrem del país” amb paraules i reflexions que “no contribueixen a fer de Catalunya un sol poble” i que van en la línia de “buscar la confrontació i la desqualificació, un mal estil de fer política”.El secretari d´Organització dels socialistes catalans ha censurat que s´utilitzi els orígens del president de la Generalitat “per desprestigiar-lo” , enlloc de practicar una política constructiva.Per Zaragoza, la desesperació dels d´Artur Mas queda clara en que “CiU té ben poques coses a dir i no es veu amb cor de criticar les coses importants” i els ha recordat que “Catalunya és un país molt plural, amb molts accents”.

I també us convido a llegir el post del Joan Ferran.

1 comentario:

Antonio Clemente dijo...

Estoy de acuerdo. Aquel famoso lema de "catalan es todo aquel que vive y trabaja en Catalunya" era solo un mensaje electoral, solo les interesamos como potenciales votantes y no como votados. Les sienta como una patada allí donde mas duele que un "no nacido" en Catalunya llegue a ser President de la Generalitat.