19/7/07

Contesto i envio el mem de la Catosfera

Mem que m'envia la Lourdes Muñoz i que li ha enviat el Saül Gordillo: S'anomena "mem de la catosfera" i són recomanacions de la catosfera :



  • Recomana’m un bloc en català: bloc de Temps de Canvi, és una obra col·lectiva de reflexió política i diuen que no pretenen altra cosa que aportar una perspectiva socialista sobre el món que ens envolta.

  • Recomana’m un bloc en un altre idioma: Bloc d'Eduard Punset, escriu només de tant en tant, però m'encanten les seves reflexions. També m'agrada Interletraje. Somos lo que leemos de l'Amparo Bernad i amigues perquè recomanen llibres després d'haver-los llegit.

  • Recomana’m un post d’especial interès: el resum que va fer l'Alain Jordà del sopar que fa unes setmanes vaig tenir la sort de compartir amb ell, amb altres companys i companyes de la Sectorial TIC's del PSC i en el què com a convidat d'or vam tenir al ministre i també company Joan Clos.

  • Recomana’m un web: doncs la de l'Ajuntament de la meva ciutat, Castelldefels, que ahir en la classificació dels webs dels ajuntaments de tot l'Estat feta pel Ciberpaís , ha sortit molt ben parada i estic molt contenta.

  • Recomana’m una eina d’Internet: El buscador de la blogosfera pública, una aportació interessant d'en Carlos Guadian

  • Recomana’m un vídeo: el video de presentació del XXIII Congreso de las Juventudes socialistas del PSOE que s'inicia avui (diuen que no l'han fet els de les Juventudes sinò el PSOE, però mireu-lo a veure què en penseu...)

  • Recomana’m un àudio: aquesta vegada seré una mica egocèntrica, la primera classe de recuperació sobre sexualitat que ahir dijous "vaig impartir" al programa del Pere Mas a Catalunya Ràdio: 'Ja que ho fem, fem-ho bé: sexualitat i estiu'

Passo aquest mem als i a les blocaires: Lucía Solís, Amparo Bernad, Begoña Florías, Alain Jordà, Alex Serrano i Miguel Zaragoza

2 comentarios:

Amparo dijo...

Hala! Moltes gràcies per incloure el nostre petit bloc comunitari de dones que llegeixen! Quina sorpresa. En breu seguiré el meme al meu bloc (ganes tinc de que sigui dissabte...)

Lucía Solís dijo...

Què dificil respondre, però ja ho he fet. Ara espero que responguis el meu. Si ho has fet no ho he vist.
Gràcies.