15/6/07

PUNT I SEGUIT

Com ja sabeu, avui mateix acaba la legislatura 2003-2007 i volia aprofitar el meu bloc per agrair a totes les persones que durant aquests 4 anys m'heu ajudat, recolzat, esperonat i respectat .

Amb vosaltres he aprés un munt de coses interessants sobre temes molt diversos: dret administratiu, meduses, WI-MAX, selecció de personal, inspecció de restaurants, desfibriladors, ISO's, consum, disconformitats ciutadanes, gestió de multes, ILO's, permutes, nínxols, PAC, geomàtica, campanyes, consorcis, economia local, WI-FI's, recursos humans, blocs, ROM's, pressupostos, licitacions, ratpenats, tatuatges, decrets, fotònica, làpides, aeronàutica, convenis, plans d'ocupació, riscos laborals, animals domèstics, contes, ocupació, ICT's, teletreball, procediments, paneroles, organització, signatura electrònica, mosquit tigre, Web's, eleccions, gestió d'espais, institucions, RLT's,.....

Tampoc volia passar per alt a les persones que m'ho heu complicat, que tot i ser un petit grapat, cal que hi doni les gràcies perquè de les dificultats també se n'aprén molt....

A totes i tots vosaltres: MERCÈS!!!!!!

I ara, cal iniciar una nova legislatura amb forces renovades i nous reptes com ara compaginar la meva vida professional i la política, però estic convençuda que puc continuar comptant amb tots i totes vosaltres.

2 comentarios:

garmir dijo...

Hola :
és veritat el que llegit que a Castelldefels governarà un pacte PSC-CIU?. Serà interessant.

Carme Sànchez Martín dijo...

Garmir, des de fa 3 anys, l'equip de govern de l'ajuntament de Castelldefels ha estat format per PSC, CIU i ICV-EUiA i en aquesta legislatura, que va començar el dissabte, repetim pacte de govern. Per tant experiència ja en tenim, de governar plegats.... Una salutació!