19/2/08

Primer dia a la nova feina

Doncs sí, avui ha estat el meu primer dia a la nova feina -directora de la UPD de la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats-: aterrant i intentant retenir les cares i els noms de les persones de la 3a. planta de l'Edifici dels Serveis Centrals del Dep. de Treball... a més a més de llegir informes i reculls per posar-me al dia el més ràpid possible, i sobre tot ubicant-me espaialment i mentalment.

Feia temps que no tenia mal d'ulls de mussol - anomeno així a la sensació de pesadesa per haver estat molt atenta, amb els ulls molt oberts, intentant captar la màxima informació-.

Estic contenta!

9 comentarios:

M.G dijo...

Enhorabona Carme.

Espero els teus relats amb impaciencia.

Una abraçada.
Mar

Lucía Solís dijo...

No sabes como me alegro, Carme.

Besos

garmir dijo...

Hola Carme:
Prometo portar-me bé, que ara de manera indirecta estic sota les teves ordres, jo també treballo al Departament de Treball, al SOC, en justificació económica de subvencions, peró estic destinat a un CIFO amb contracte temporal.

Moltes Felicitats per el càrrec.

La Directora d´Igualtat d´Oportunitats és la senyoreta Berbel? veritat?.
El senyor Berbel (dir. del SOC) , és molt bona persona, el dia que ens va visitar amb la Mar Serna al Setembre ens dóna la mà a tots i ens dirigi unes paraules amb molt carinyo.

De nou, moltes felicitats.

Amparo dijo...

¡Hala! ¡Muchas felicidades!

Amor del Alamo dijo...

Carme, enhorabona i moltes, moltes felicitats.
Un petó

FRANCESC CAYETANO dijo...

Enhorabona. Ho faràs molt bé

Carme Sànchez Martín dijo...

Moltes gràcies a tots i totes per les vostres mostres d'estima!!!

I Edmundo la paraula "senyoreta" està en desús, ja no s'utilitza i té una connotació un punt pejorativa, tot i que estic convençuda que no ha estat la teva intenció ser pejoratiu envers una persona doctorada en psicologia social i que ocupa o ha ocupat diferents càrrecs importants en diverses adminsitracions i organitzacions.

garmir dijo...

Hola Carme:
és clar que no, jo a aquestes persones les aprecio, al senyor Berbel, de saludar-lo i es veu bona persona, i la noia per el que m´expliqueu també.
Edmundo.

Anónimo dijo...

vaya puta mierda